Program Szkolenia: "Innowacje w kulinariach: drób inspiruje mistrzów
10:00 - 10:15 | Wstęp i powitanie Rozpoczęcie i powitanie uczestników przez organizatorów. Krótkie wprowadzenie do tematyki szkolenia. |
10:15 - 10:45 | Pierwsza sesja: perspektywa technologiczna na drób Marek Zborowski, technolog żywności i żywienia człowieka. Tytuł wystąpienia: "Czy należy się bać mięsa drobiowego? - Spojrzenie technologiczne i konsumenckie"
|
10:45 - 12:15 | Druga sesja: drób w restauracji - sekrety i trendy Paweł Wojtyga, szef kuchni, szkoleniowiec, sędzia konkursów kulinarnych. Tytuł wystąpienia: "Drób w restauracji – Czego jeszcze o nim nie wiesz?" – Interaktywny wykład z pytaniami od publiczności.
|
12:15 - 13:00 | Przerwa kawowa Czas na networking i wymianę doświadczeń przy kawie. |
13:00 - 13:30 | Trzecia sesja: drób w dietetyce Mateusz Klimek, dietetyk. Tytuł wystąpienia: "Mięso drobiowe w dietetyce i menu restauracyjnym dla osób z wykluczeniami dietetycznymi".
|
13:30 - 14:30 | Czwarta sesja: merchandising w menu Piotr Juszczak, Psycholog, Partner w Delta Training. Tytuł Wystąpienia: "MERCHANDISING W MENU - Jak zwiększyć sprzedaż wybranych potraw?"
|
14:30 - 16:00 | Piąta Sesja: Kuchnia Polska w nowej odsłonie Karol Okrasa, kucharz, autor, prezenter telewizyjnych programów kulinarnych. Tytuł Wystąpienia: "Kura na dziko, czyli barokowa kuchnia polska we współczesnym menu".
|
16:00 - 16:15 | Zakończenie
|